Fri fragt over 500 DKK !

Socialt
Ansvar

SOCIALT ANSVAR

Modeindustrien er en af de værste brancher for miljøet overhovedet, og derfor var der ingen tvivl om, at bæredygtighed og miljøvenlighed skulle være nøgleord i BALL® relanceringen 2020. Med det in mente valgte BALL® teamet at undersøge de bedste muligheder for, at processerne sker så skånsomt for miljøet som muligt.  

Alt vores tøj produceres i Portugal, hvor vi har mulighed for at producere i høj kvalitet – i langtidsholdbare og økologiske materialer, der kan følge dig i mange år frem.

MATERIALER

Alle vores sweatshirts, t-shirts og hoodies er produceret i 100 % økologisk bomuld. Det betyder, at alt stof er fremstillet af økologisk dyrkede planter uden giftige sprøjtemidler og kemikalier.

Vores jeans er produceret med fokus på lang levetid og er fremstillet i et meget slidstærkt materiale, der er yderst holdbart. Vores vaske er nøje udvalgt efter et ”never-out-of-stock”-perspektiv. Der betyder, at vores jeans kommer med i allerede planlagte vaske. Og derfor kan du opleve, at der er længere ventetid på udsolgte jeans, da vi må vente på næste planlagte produktion hos vores leverandør.

PRODUKTION

Alle vores varer er produceret i Portugal, hvorved vi sikrer os, at fabrikkerne overholder EU-lovgivningen for menneskerettigheder, arbejdsmiljø og sikkerhed. Ydermere er vi opmærksomme på løbende at besøge vores fabrikker for at sikre os, at vi hos BALL® kan stå inde for diverse processer, såvel humanitært som kvalitetsmæssigt.

 

 

FRAGT

Hos BALL® går vi meget op i, at din ordre bliver leveret i bedst mulig stand, og derfor har vi valgt at vores leverings-emballage produceres af genanvendeligt plast. Derved sikrer vi, at din vare beskyttes på en miljøskånsom måde under levering. Husk at affaldssortere, når du skal smide din emballage ud. 

Alle vores varer bliver transporteret med vognmand.

Få nyheder og nye styles direkte i din indbakke

Copyright © 2020-present House of BALL international. All rights reserved.